Podzimní rozvrh pro sezónu 2024 je tady!

Summary

Nový rozvrh je hotový !
Od 1. 9. 2024 v rozvrhu najdete v něm otevřené lekce. Od 16. 9. i kurzy. Často se ptáte, které lekce jsou pro začátečníky, které pro pokročilé, které pro všechny... Které jsou na pohodu a které na posílení, nebo třeba pro těhulky... No, to je trošku více čtení...ale jdeme na to:)) Jaký je rozdíl mezi otevřenou lekcí a kurzem?
Otevřená lekce je taková, kde se můžete přihlásit kdykoliv. Zacvičíte si, vyzkoušíte lektorku a rozhodnete se, jestli přijdete znovu. Výhodou je, že se hodí lidem, kteří pracují na směny, rozhodnou se na poslední chvíli, nebo mají ve svém životě radši více volnosti...Otevřené lekce jsou vhodné pro klienty bez zdravotních problémů. Pokud nějaké máte, je důležité o tom informovat lektorku před lekcí.
Kurzy jsou skvělá příležitost, jak se dostat do větší hloubky ve své praxi. Uzavřená skupina lidí vytvoří bezpečné a stabilní prostředí skupiny, ze které se pak stává malá "jógová rodina". Praxi si však ladíte podle svého nastavení a naladění na konkrétní den a čas. Platba předem má také motivační charakter. Kurzy, to jsou dlouhodobé aktivity.
Tentokrát naše kurzy začínají třetí týden v září, ať se Vám vše doma usadí a budou až do Vánoc. Jsou nastaveny na 12+1 náhradní lekce. Pokud ani jednou nechybíte, budete mít tedy 13 lekcí za velmi zvýhodněnou cenu. A své místo v kurzu vždy jisté. Když však nemůžete dorazit, je fajn se z konkrétní lekce odhlásit, aby se místo mohlo uvolnit pro doplnění někoho, kdo by na kurz dorazil jednorázově. Počítejte však s tím, že kurz může mít svou návaznost a Vy vplujete do rozjetého vlaku...ale pokud jste si ve své praxi jistí, je to skvělá možnost, jak dále růst.

Máme taky speciální kurzy, jako Handling a masáže miminek a taky Jóga CORE stability pro maminky s malými dětmi, které mají jinou délku. To však vždy najdete v rozvrhu. Pokud se svou jógovou cestou začínáte, nebo máte lehké zdravotní potíže, doporučujeme začít kurzy Fyzio jógy. Tentokrát v rozvrhu najdete páteční ranní fyzio jógu, jemnou i laskavou fyziojógu pro ženy v úterý a čtvrtek (vhodné i pro těhotné), středeční otevřené lekce fyzio jógy i speciální lekci pro maminky s dětmi v pátek dopoledne.
Otevíráme také kurz jógy pro začátečníky v pondělí a středeční otevřenou power jógu pro začátečníky.
Pro ty, kteří stále řeší svá záda tady máme specializovaný kurz spinální stabilizace pro zdravá záda v úterý i neděli. V dvou variantách - pro pokročilé i začátečníky.
No a pak tady máme kurzy i lekce, kde je vhodné už vědět, co je pes hlavou dolů. Od Hatha jógy, přes Flow jógu, či Power and Flexi jógu nebo Vinyasu. Dynamičtější chi-tonning, nebo lekci s jógovou pomůckou wheel. Pro ty co by si dali radši více chill je tady Jin jóga a dechové techniky.

No a pro ranní ptáčata ranní lekce. Je toho hodně, a je fajn se v klidu podívat do rozvrhu, co Vás láká, vyzkoušet a pak už si užívat na vlně skvělé energie a dobrého pocitu po lekci.

rozvrh luny